Top

Reviews & Ratings Hyundai i10

Hyundai i10 9.1292
Hyundai i10

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • C De jong05-07-2020
   (9.1)

   Ik heb mijn auto bij autopalace Almere gehaald, en werd geholpen door Dhr Ben Stam. Een ontzettende vriendelijke verkoper, eentje die zijn woorden na komt en goed luisterde naar wat ik graag zou willen. Ben heeft alles perfect uitgelegd over de auto, en niets was voor hem teveel. Top service Top auto Top verkoper Een en al top Ik raad autopalace Hyundai zeker aan !! En zoek dan vooral Ben op voor hulp

  • Johan Gierlings09-06-2020
   (9.7)

   Fijne betrouwbare stadsauto met veel ruimte en luxe voor zijn klasse, had iets meer motorvermogen mogen hebben maar niet ten koste van zuinigheid/milieu, dode hoek rechts achter had beter gekund. De auto rijd prettig En geeft wmb het meeste waar voor zijn geld in vergelijking met andere merken. Service bij de garage is top!

  • Aalt Koopsen02-06-2020
   (8.9)

   Ik kocht deze auto bij Auto Palace Harderwijk. Ik werd door verkoper Johan ontzettend goed geholpen. We gingen zelfs naar Autopalace Zwolle om aldaar een proefrit te maken. Ik besloot over te gaan tot aankoop want Auto Palace bood mij tevens een mooie inruilprijs voor mijn vier jaar oude Seat Mii Sport Connect. De laatste was echt een heel fijne auto. Maar met de Hyundai i10 Comfort automaat ben ik er beslist nog verder op vooruit gegaan. Lekker rijden, een fijne automatische bak, fijne stoelen en geen lawaai. Ik heb echt het gevoel dat ik in een echte luxe auto rijd die ook nog van allerlei handige technische snufjes is voorzien. Tevens gaat de i10 zuinig om met brandstof. Tijdens de eerste 300 km een verbruik van 4.4 liter op 100 km, bijna 1 op 23 dus. Een aanrader!!