Top

Reviews & Ratings Hyundai i10

Hyundai i10 9.1292
Hyundai i10

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Manja Cornelisse27-08-2017
   (7.4)

   veiligheid en milieu is moeilijk samen te vatten.ben zeer tevreden hoe mijn hyundai rijdt en wat auto te bieden heeftl het zitcomfort ook goed.prettige garage velserbeek, in velserbroek ,aardige ,vriendelijke medewerkers,hoe ik dit nu ervaren heb Robert-Jan Muschter heeft mij goed voorgelicht en weet veel te vertellen over de auto,ook technisch,is in zijn soort van verkopers denk ik wel apart en kundig maar vooral zeer geduldig,bereidt om alles aan mij uit te leggen,krijgt van mij een 10 met een griffel. minpuntje vind ik de plek van de toeter en het geluid zeer dof.

  • Robert Veringa15-08-2017
   (8.3)

   Door een hele mooie inruilbonus weer een nieuwe i-10. Nog wat betere looks van buiten! In een maand alweer 2000 km op de teller, gemiddeld verbruik (volgens de boordcomputer) 3,8 l / 100 km..........

  • Harry Elbers13-07-2017
   (8.6)

   Een brutale kleine auto met heerlijke looks. D?t is de i-10 Premium. Wat een fijne auto. Kleur: Sleek Silver. Wel even wennen aan het schakelen omdat mijn vorige i-10 (2014) een automaat was. Maar deze is fijn ?n heeft een totaal ander karakter. Zo laat deze motor een sportieve roffel horen. Vanwege het bescheiden vermogen moet je wel wat verder doortrekken voordat je opschakelt. Het motorgeluid is op snelheid zeer bescheiden. De standaard accessoires zijn inderdaad premium. Een greep: DAB -radio met vier speakers; nu met ?cht goed geluid. Een prima TomTom navigatie, wel met minder opties dan een los toestel. Enig minpunt. De enige (vrouwen)stem is niet helder genoeg. Moet echt worden aangepast. Climate control: Wat een genot. Anders dan een handbediende airco is van inhouden van de motor bij het telkens inwerking treden, geen sprake. Erg comfortabel. De kleurstelling in het interieur is minder speels. Van oranje en blauw is het nu zwart/antraciet. Zakelijk en luxueus. Kortom: Top!

  • Hans Simons26-06-2017
   (9.7)

   Prijs / kwaliteit verhouding erg gunstig. Veel ruimte en confort voor relatief kleine auto. Toont zeer volwassen rijgedrag. Kortom erg tevreden ook na al 3 jaren rijervaring met de Hyundai i10.