Top

Reviews & Ratings Hyundai i10

Hyundai i10 9.1292
Hyundai i10

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Patrick Bolink01-05-2020
   (7.4)

   Dit onze 2e Hyundai I10, het vorige model kochten wij ook nieuw en hebben we 8 jaar probleemloos gereden. Nu er net een nieuw model I10 is uitgekomen, hebben wij gekozen voor een nieuwe I10 van het ?oude? model met full options tegen een scherpe prijs. De I10 1.0 Comfort met extra?s als parkeersensoren, Apple CarPlay en navigatie. De nieuwe I10 rijdt een stuk ?volwassene? dan onze vorige I10. Die 8 jaar innovatie merk je goed. Vooral op de snelweg goed te merken dat er minder motorgeluid is. En een stabielere wegligging! Verder is het heerlijk om de cruisecontrol te gebruiken, comfort alom. Voor ons gevoel gaat het accelereren in de 3e versnelling, bijv de snelweg op, sneller, dat is prettig. Het verbruik ligt aanzienlijk lager dan onze vorige I10. De afwerking is van prima niveau. De stoelen zitten goed en achterin heeft een volwassen persoon voldoende ruimte. Kortom: een kleine auto met groot comfort! We hebben de auto gekocht bij H-point in Dordrecht, prima deal(er)!

  • H Woertman09-04-2020
   (9.1)

   L.S. Ik rij nu sinds ruim een half jaar in mijn I-10 en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over mijn Hyundai, fijne auto met alles erop wat het autorijden prettig maakt,misschien niet zo sportief maar dat zoek ik ook niet in een auto,prijs/kwaliteit,veiligheid en comfort zijn voor mij belangrijker.

  • Ella Guyomard17-02-2020
   (10.0)

   Het kodel trok meteen mijn aandacht maar ik was echt verrast door de binnenkant. Geweldig rijgedrag en heerlijk om in te rijden.